10/5 Waya Lailai → Beachcomber Island

Det är alltid en underbar start på dagen när man vaknar av att solen skiner på en i ansiktet. Idag bestämde vi oss för att ta vår första riktiga semesterdag här på Fiji och bara ligga på stranden och njuta fram tills det var dags att åka med färjan vidare till Beachcomber island senare idag. Tro det eller ej men jag har köpt en engelsk bok ”Notebook” som jag började läsa. Den var riktigt bra och inte svårare än att läsa en svensk bok faktiskt.

 

För fijianerna är musiken väldigt viktig. Dom spelar överallt och närsomhelst.

När vi åt lunch satt fijianerna och spelade gitarr och sjöng, det var jätte mysigt.

När det sen var dags att lämna ön stod dom och sjöng och vinkade av oss. Det kändes lite sorgligt att lämna ön faktiskt. Allt var så himla fint, vattnet, människorna, naturen mm.

 

Vi kom fram till vårt sista stopp här bland öarna Beachcomber eller party island som den också kallas. Ön är så liten att man kan gå runt den på 10min. Vi hade hört rykte om att det skulle finnas ett dorm här med 120 sängar i samma rum. Men det var inte så farligt som det låter. Vissa sängar var avskilda med ”väggar”. Solen började sen gå ner så vi satte oss på stranden för att avnjuta detta fantastiska mästerverk. Himmeln var helt rosa ett tag och en kille satt på en sten och spelade gitarr och sjöng. Jag älskar solnedgångar, ingen är den andra lik.

 

På kvällen sen var det äntligen dags för lite party. Ett riktigt duktigt liveband spelade för oss hela kvällen. Vi gjorde såklart buladansen även ikväll och den här gången var det många som ställde upp och ville dansa. Vi stod och dansade barfota i sanden eftersom allt här på ön är uppbyggt ovanpå sanden. Det var en rolig kväll som avslutades med att vi la oss på stranden och kollade upp på en stjärnklar himmel och bara njöt av hur underbart härligt livet kan vara!

 



Kommentarer
från mammi

vilka goa tjejer =). jag njuter av alla bilder och vattnet ser helt underbart ut.

2011-06-09 @ 22:18:16


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0