Bastumys med mina fina vänner!

Skulle egentligen skrivet detta för några dagar sen men det har inte blivit av. Så jag tänkte bättre sent än aldrig :)

Mina fina vänner var hemma hos mig i fredags på lite bastumys och en sista kväll med gänget innan jag åker. Först åt vi lite, potatisgratäng och kassler. Sen bastade vi, pratade en massa, vissa drack öl och så dippade vi morötter. Sen duschade vi och gjorde oss fräscha igen. Pratade ännu mer, drack kaffe och åt lite godsaker. Lisa, Rebecca, Linn, Linda hjälpte mig med packningen och valde ut vad jag skulle ha med mig. Tack ni är underbara! Det blev en lyckad kväll, jag hade roligt och jag kommer sakna er alla!Dom här fina tulpanerna fick jag av Linda som känner mig alldeles för väl för att veta att jag älskar färgen lila. Tack vännen!
Dom här fina tulpanerna fick jag av Linda som känner mig alldeles för väl för att veta att jag älskar färgen lila. Tack vännen!


Hon lämnade också ett paket till mig som jag ska ha med mig på resan och öppna på alla hjärtans dag. Du är allt bra för söt du :) (Lägg märke till lila snöre och skrivit med lila penna)Linn frågade mig om det var någon dresscode för kvällen och då skojade jag till det lite och sa att det var Hawaii tema. Då hade hon med sig dessa fina blommor med Hawaii tema. Du är för rolig :) Fantasi har du verkligen!
Jag fick också denna supersöta nyckelring som nu hänger på min resväska.
TACK!

Nu får Amica klara sig utan mig (hur nu det ska gå ;)

Jaha då har jag jobbat min sista dag nu innan jag beger mig till andra sidan jorden.
Känndes lite sorgligt men samtidigt kul för nu börjar det verkligen närma sig äventyret.
Imon är det en vecka tills jag åker. Och jag har sagt nu i nästan en vecka att jag ska
börja packa men jag gör ju aldrig det. Men imon är jag ledig så nu SKA jag börja packa, jag måste det!

Nu är den här, bloggen om mitt äventyr!!

Nu är den här, bloggen där ni kan hålla koll på mig som om
en vecka lite drygt befinner mig på andra sidan jorden, i Australien.
3 Februari 17.40 lyfter planet från kastrup i köpenhamn.
Jag mellanlandar först i London, sen vidare till Singapore för att
slutligen komma fram till mitt mål, Sydney den 5e Februari.
Resan tar "bara" 21 timmarÄventyret börjar i Sydney där jag ska möta upp Emelie som åkte till Australien i onsdags 19/1 med sin familj. Hennes familj åker hem till Sverige igen när jag kommer ner och då får vi klara oss på egna ben.
Vi kommer vara ett tag i södra delen och bla. åka till Adelaide, Melbourne, Canberra och sen ta oss upp mot norr till Cairns. Nya Zeeland ska vi också åka över till någon gång under vår resa. Vi har ingen direkt reseplan utan vi tar dagarna som dom kommer helt enkelt. Både jag och Emelie har Work & Holiday visum så hittar vi något kul jobb så tar vi det.Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0