Norskt julbord
Förra veckan var en lugn vecka i gemförelse med mina andra veckor. Jag har nämligen fått tillsägelse av chefen för att jag har jobbat alldeles för mycket övertid. Oops ;) Så hela förra veckan slutade jag vid 15 istället för 20 (som jag brukar göra). Riktigt skönt faktiskt, tror jag behövde det.
I Fredags var det dags för julbord för alla Laerdalanställda (och den 4e "personalfesten" på 1,5 månad som jag blivit bjuden på). Norskt julbord är verkligen inte som vårt svenska. För det första har dom inte alls lika mycket olika mat som vi, ingen sill, lax, skinka, jansson, köttbullar eller prinskorv. Istället var det typ som när vi äter exotisk planka med potatissallad, kyckling, rostbiff som det kalla. Det varma var ROTMOS och pinnekött (som dom kallar det), som revben fast jätte salta. Sen var det ris á la malta med saftsås till efterrätt och det bästa av allt…choklandfondue i en rinnande fontän med choklad där man fick doppa färska jordgubbar och marshmallows. Detta lyfte hela julbordet haha.
Det blev en riktigt lyckad och kul kväll! Vi var på förfest med vårt svenska gäng innan vi drog på julebord allihop och sen dansade vi hela natten lång till ett super bra liveband!












