17/5 Brisbane → Melbourne

Både jag och Emelie vaknade tidigt idag och bestämde oss för att gå upp då för att hinna kolla runt lite i Brisbane innan det var dags att flyga vidare. Eftersom vi är vana vid värma nuförtiden tog vi på oss shorts och linne. Solen sken men det kanske inte var shortsväder precis, kändes som alla kollade snett på oss. Vi gick till Peterpan för att reda ut lite hostelnätter, satte oss på internet för första gången på väldigt länge nu och fyllde på mobilen med pengar så man äntligen kan använda den igen.

 

Vi gick sen en runda till parken för att se om dom hade byggt färdigt lagunen som inte var klar sist vi var här. Den var nu öppen och det hade faktiskt blivit riktigt varmt ute. Så varmt att jag och Emelie dressade om och la oss och solade lite. Så vi hade kanske inte tagit på oss fel kläder idag i alla fall.

 

Runt 14 tiden var det dags att flyga igen. Det var en riktigt fin flygning där man såg ner till marken hela vägen från Brisbane till Melbourne. Flygresan tog 2 timmar. Precis ALLA som vi har berättat för att vi ska till Melbourne har varnat oss för att det är kallt. Optimister som vi är tänkte vi båda att så kallt kan det väl inte var. Det var runt 15°C när vi landade. Ganska så snart efter vi landat bytte jag om till varmare kläder. Vi virrade sen runt efter vårt hostel och hittade det tillslut. Inte det finaste eller fräschaste precis så det blir nog till att byta hostel imorgon.

 

 

 

 

 

 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0